Even wat anders

Webshop & Friends

Soms is winkelen leuk, soms is het fijner als je even online kunt snuffelen!

Even tijd voor wat anders

Wat leuk, je bent echt even op zoek naar wat verrassend! Vele mooie en spannende dingen gebeuren er op dit moment in de wereld rondom ons heen en die wil je inderdaad niet missen. Van reizen tot cultuur, van nieuwe merken tot design, van lifestyle tot apps. Scroll door de zaken die mij opgevallen zijn de laatste tijd. En wil je heel af en toe iets in je mailbox ontvangen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Meer tijd? Kijk hier voor Maarten Baas | Kijk hier voor Nendo's take on the hour glass

Over de grenzen

Af en toe even iets verder kijken, dat inspireert. Wij kwamen recent de volgende twee hotels tegen die qua concept en doelgroep niet verder uit elkaar kunnen liggen. Maar zeker is dat beide hotels verrassen en een prachtig ontwerp hebben.

Philippe Starcks nieuwste hotelontwerp in bruisend Singapore, de MSocial. En veel rust en ruimte in het Tree Hotel in Zweden.

Must-have 2019: open haard

De must-have van 2019, de open haard altijd bij de hand en bereikbaar voor iedereen. En gewoon te streamen via youtube. Met en zonder huisdier of kerstman erbij, nooit schoonmaken en hartstikke milieu verantwoord! Hier instant gerealiseerd door gasten van het Sweets Hotel Amsterdam. Alternatief is natuurlijk het aquarium.

Lekkers uit Sri Lanka nu in Londen

Paradoxaal genoeg wil je eigenlijk je bijzondere vakantie ontdekkingen voor jezelf houden maar tegelijkertijd ook delen met iedereen die je lief is. Zo ook mijn grote kleine geluk tijdens onze fietsvakantie op Sri Lanka: de Hopper. Op heel veel straathoeken genieten! En nu ook in londen, hoe fijn is dat. Hoppers - Londen; ga en proef!

En in Londen op zoek naar iets authentieks om te slapen, dan probeer je de Coach & Horses in Kew; dat wordt een story to tell.

 

Lifestyle productinnovatie

Freitag heeft altijd al op ons lijstje gestaan van bedrijven die spannende dingen durven en vooral ook doen. Want dat is ondernemen, een idee hebben, onderzoeken en dan gewoon doen. Van vrachtwagenzeil tot toffe tassen en nu deze innovatie. Welke hotelclub gaat aanhaken met een jointpromotion, want met zo wil iedereen wel op rolletjes de wereld over reizen.