TrendLAB

HOSPITALITY TRENDLAB | wat houdt ons bezig


Een veranderende wereld. Trends, ontwikkelingen, alles verandert altijd, snel en overal. Sinds de intrede van het Corona virus al helemaal. We volgen met groot enthousiasme wat er wereldwijd gebeurt. Soms gebeuren het om de hoek, soms ver weg.


Want wat is die hotelkamer van 2022? Gaat het om touchless domotica en design of is het toch het service niveau wat inspeelt op het sentiment en gevoel wat onze gast juist nu zoekt? Is styling een trucje of raakt het de kern van je hotel?

 

Alles volgen is leuk maar tijdrovend. Daarom maken wij vast een eerste selectie. Op onze social media te vinden, via de nieuwsbrief en nog liever persoonlijk met jou met een drankje erbij.


  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Neem deze hotelkamers van Ian Schrager, hospitality goeroe 'avant la lettre', en van het team achter ACE Hotels, beiden in de Lower East Side. The PUBLIC Hotel NYC en het Sister City Hotel NYC. Wij durven nu wel te zeggen dat de met losse items gestylde kamers hun langste tijd hebben gehad. Maar service die varieert van fine dining tot het kunnen bestellen van eten bij local restaurants, circulariteit, buzzing lobbies, (rooftop)bars en spontane ontmoetingen? That goes without saying straight into the future, zeker post-covid. (photo courtesy of their hotelwebsites)


Heeft perfectionist Schrager het antwoord op AirBnB met zijn ingetogen luxury en services? “Luxury is not a business classification,” he says. “It’s something that makes you feel good. And it’s possible to create something just as sophisticated and visually provocative here as in a more expensive space. It was never about the design for me – it was always about the idea. Special effects can’t make a bad movie good.” (in The Guardian)

biophilic in design

service as experience

art as inspiration

Share by: