Heads in Beds

Heads in Beds voor onafhankelijke marketing, branding en conceptmatige ondersteuning in de hotellerie en aanverwante branches op zowel strategisch als uitvoerend niveau. Al sinds 2010 een zeer ervaren partij die gewoon doet waar ze goed in is: op een verrassende manier marketing- en interimprojecten uitvoeren binnen afgesproken tijd en budget. Met een drive alsof het een eigen bedrijf betreft en daarom met concrete, meetbare en toepasbare resultaten.

NIEUW:  Ontwerpen en uitwerken van bijzondere hotel & horeca interieurconcepten. Binnenkort meer details over onze interieur & styling tak, maar neem nu vast telefonisch contact op als je meer informatie wilt.

“Zelf mede-eigenaar van een aantal bijzondere hospitality bedrijven en concepten, vind ik niets leuker dan mede-ondernemers en managers te mogen ondersteunen en helpen. Letterlijk in de breedste zin van het woord.” Elvira Wilthagen, eigenaar-oprichter Heads in Beds.

Over Heads in Beds

De werkwijze bij uitvoering van projecten, interimopdrachten of conceptontwikkeling is een 360 graden aanpak. De beleving van de gast is daarbij het vertrekpunt, altijd met de “aard” van de ondernemer en het bedrijf als leidraad. De aanpak is creatief omdat we weten dat de verwachtingen van klanten meestal hoger zijn dan het beschikbare budget voor een project. Optimalisatie van het rendement is altijd het uiteindelijke doel.

Filosofie

Branding en marketing zijn meer dan aanwezigheid van jouw bedrijf op het juiste moment, tegen de juiste prijs op de juiste plek. In een wereld die sneller dan ooit verandert, moet de blik van de ondernemer open-minded zijn. Wij houden jou scherp! Want een goed concept met interieur- ontwerp, het in de markt zetten en de organisatie er achter zijn allemaal nodig voor die eenduidige gastervaring.

Lummelen...

Succes bereik je alleen door ook tijd vrij te maken voor initiatieven, inspirerende trends en verrassende ontwikkelingen. Vele mooie en spannende dingen gebeuren er op dit moment overal tegelijk en die wil je niet missen. Van reizen tot cultuur, van nieuwe merken tot design, van lifestyle tot apps. Maak wat tijd vrij en gun jezelf even rust om anders te kijken.
Klik hier om te LUMMELEN en te NIKSEN

Wat we doen

Heads in Beds heeft drie aandachts- gebieden waarin we ondersteuning en oplossingen bieden.
1. Interim management & projecten
2. Conceptontwikkeling & uitvoering
3. Hospitality branding & marketing
Consistentie in kwaliteit en een vooruitziende blik zijn 'key' en daar hebben we al sinds 2010 een uiterst fijne neus voor (al zeggen we het zelf...)

Meer informatie
Werken met Heads in Beds

Wat heb je als ondernemer of manager aan Heads in Beds? We helpen, met behulp van een goede commerciële marketing en distributie strategie, resultaten verbeteren door omzetverhoging en optimaal rendement. We ontzorgen zodat jij je kunt focussen op andere aandachtspunten binnen het hotel. Of we ontwikkelen samen met jou een nieuw concept en passend interieur bij een restyling of nieuw project. 

Meer informatie
Portfolio

Een greep uit mijn ervaringen, eerdere projecten en ondernemingen. Heads in Beds vindt marketing en conceptontwikkeling geen afzonderlijke zaken, maar als gezamenlijke uitgangspunten voor het neerzetten van een uniek product, merk of onderscheidende service. In de hotellerie, maar ook in andere branches en bij speciale projecten, wordt die hospitality blik zeer gewaardeerd. 

Meer informatie

Nieuwsbrief ontvangen?