Heads in Beds

Heads in Beds geeft op verschillende manieren onafhankelijke marketing, sales en conceptmatige ondersteuning in de hotellerie en aanverwante branches op zowel strategisch als uitvoerend niveau. Een zeer ervaren partij die doet waar ze goed in is, namelijk op een zeer zorgvuldige manier strategische marketingopdrachten en interimprojecten uitvoeren binnen afgesproken tijd en budget. Met dezelfde intensiteit alsof het een eigen bedrijf betreft en dus met concrete, meetbare en toepasbare resultaten.

“Zelf mede-eigenaar van een aantal bijzondere hospitality bedrijven en concepten, vind ik niets leuker dan mede-ondernemers en managers te ondersteunen en te helpen in de breedste zin van het woord.” Elvira Wilthagen, eigenaar-oprichter Heads in Beds

Over Heads in Beds

De werkwijze bij onze uitvoering van projecten, interimopdrachten of conceptontwikkeling is een totaalaanpak. De beleving van de gast is daarbij het vertrekpunt, maar altijd met de “aard” van de ondernemer en het bedrijf als leidraad. De aanpak is creatief omdat we weten dat de verwachtingen van klanten altijd hoger zijn dan het beschikbare budget voor een project. Rendementsoptimalisatie is het uiteindelijke doel dat nooit uit het oog wordt verloren.

Filosofie

Marketing is meer dan aanwezigheid van een bedrijf op het juiste moment, tegen de juiste prijs op de juiste plek. In een wereld die iedere dag (en sneller dan ooit) verandert, moet de blik van de ondernemer breed en open-minded zijn. Wij houden jou scherp! Want een concept, het in de markt zetten daarvan en de organisatie achter de schermen zijn onlosmakelijke onderdelen van een unieke en vooral eenduidige ervaring voor de gast.

Even wat anders!

Succes bereik je alleen door ook tijd vrij te maken voor nieuwe initiatieven, inspirerende trends en verrassende ontwikkelingen. Vele mooie en spannende dingen gebeuren er op dit moment in de wereld rondom ons heen en die wil je niet missen. Van reizen tot cultuur, van nieuwe merken tot design, van lifestyle tot apps. Maak even tijd en gun jezelf even anders naar de omgeving te kijken. Klik hier voor meer.

Wat we doen

De diensten van Heads in Beds bestaan uit drie aandachtsgebieden waarin we ondersteuning en oplossingen bieden.
1. Interim management & projecten
2. Conceptontwikkeling & uitvoering
3. Advies in hospitality marketing & sales
Consistentie in kwaliteit en een vooruitziende blik zijn de sleutelwoorden en daar hebben wij bij Heads in Beds al sinds 2010 een fijne neus voor.

Meer informatie
Werken met Heads in Beds

Wat heb je als ondernemer of manager aan Heads in Beds? We helpen, met behulp van een goede commerciële marketing en distributie strategie, resultaten te verbeteren door omzetverhoging en optimaal rendement. We ontzorgen zodat jij je kunt focussen op andere aandachtspunten binnen het bedrijf. Of we ontwikkelen samen met jou een nieuw concept, maar een gat opvangen op bij tijdelijke onderbezetting kan ook. 

Meer informatie
Portfolio

Een greep uit mijn ervaringen, eerdere projecten en eigen bedrijven. Je ziet dat Heads in Beds marketing en conceptontwikkeling niet als afzonderlijke zaken ziet, maar als gezamenlijke uitgangspunten voor het neerzetten van een uniek product of onderscheidende dienst. In de hotellerie, maar ook in andere branches en bij speciale projectenwordt die hospitality blik zeer gewaardeerd. 

Meer informatie

Nieuwsbrief ontvangen?