Projecten

Een portfolio overzicht van recente eerder ontwikkelde concepten, opdrachten en andere werkzaamheden. Nieuwe projecten volgen spoedig.

Bleecker's Choice

Mei 2018 - nu | Bleecker's Choice is een internationaal lifestyle brand & online gids voor hondenbezitters die graag goed geïnformeerd over eten, drinken, lifestyle en cultuur door het leven gaan. Een bron van info over zaken die nog net niet helemaal gemeengoed zijn en waar kritisch wordt geselecteerd op kwaliteit in product, service en design.

Nieuwsgierig? Schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Bleecker's Choice website

Juni 2018 - nu |De opstart van een luxe Bed & Breakfast qua doelgroepbepaling, verkoop en communicatiestrategie, service niveau en prijsbeleid. Daarna ongoing monitoring van de boekingssituatie, prijsstrategie en gasten beoordelingen om te zorgen dat het project in de top 5 van B&B's van Amsterdam komt. De hele bijzondere B&B is gevestigd in een rustige zijstraat van de Van Baerlestraat, een stille oase middenin de drukte van Amsterdam. Het heeft een prachtig dakterras dat over de stad uitkijkt.

Check availability ->

Verder lezen

Maart - Mei 2019 | Conceptbepaling, positionering, merkstrategie en corporate identity voor Maris (Hotel) Apartments in Egmond aan Zee. Voor 5 zeer high end appartementen aan zee en een Bosvilla in de duinen werd de gehele strategie inclusief pricing en online promotie neergelegd. Tevens als connector alle hiervoor relevante partners gezocht en overeenkomsten onderhandeld. Voor meer informatie en foto's www.marisapartments.nl en reserveer hier.

Verder lezen

Mei 2013 - Juli 2017 | Restyling, repositioning & mede-eigenaar van het voormalige Hotel Zandbergen in Amsterdam. In een periode van 3 maanden zijn 2 extra kamers gerealiseerd, hebben alle overige kamers een soft refurbishment gehad en is de lobby omgebouwd tot een lichte en aangename huiskamer, the LivingRoom. Het hotel heeft een nieuwe corporate identity gekregen die naadloos aansluit bij de nieuwe look&feel. Het hotel heet sinds december 2013 Hotel The Neighbour's Magnolia, vernoemd naar de prachtige boom achter het pand, inderdaad, bij de buren en werd door ons zelf gemanaged. (concept East Village Concepts) www.magnoliahotelamsterdam.com

Verder lezen

Augustus 2015 - Oktober 2016 | Gustafson bracht als showcase concept ruim een jaar al het goede van een urban lifestyle bij elkaar. Slechts tijdelijk geopend en een uniek en gastvrij podium dat mensen inspireerde met design, events en cultuur. Voor een periode van 13 maanden was Gustafson een bestemming in stadsdeel Westerpark waar cultuur, eten, drinken en events samenkwamen. Het was een plek waar altijd iets nieuws te beleven, te zien of te proeven was. Een pop-up locatie zoals pop-up ooit bedoeld was; een opvallende plek met een tijdelijk podium voor iedereen met bijzondere ideeën en waar plezier het vertrekpunt en tevens het doel was. Zie ook het item van Amsterdam Calling op Youtube. 

Verder lezen

Mei 2012 - September 2017 | 'The BreakOut Room' ruimte in De Pijp in Amsterdam is gebaseerd op het idee dat een eigen creatief kantoor prima gecombineerd kan worden met een plek waar derden hun eigen tijdelijke onderkomen in een vreemde stad kunnen hebben. Al in 2013 lanceerde East Village Concepts officieel dit idee onder het motto "Work, create, meet, present celebrate being part of daily life". Werk tussen de bewoners met jouw eigen voordeur en maak gebruik van alle support van locale partenrs en buren - precies op de manier zoals jij die zoekt".

Verder lezen

April 2015 | Ondersteuning bij het starten van een B&B op Urk. Dit project is uitgevoerd door de B&B Specialist by East Village Concepts, een unieke oplossing voor mensen die voor het eerst een bed and breakfast starten. De werkzaamheden bestonden o.m. uit het omzetten van het concept naar een helder interieurontwerp en logische layout van de woning. Een aanvullend voorstel is gemaakt voor meubels, materialen, kleurstelling en styling. Het B&B concept is vertaald naar een beknopt marketingplan.
 

Verder lezen

December 2013 - het ontwerpen van een hotelkamer die laat zien dat INCH, alumni stichting van en voor hotelschool studenten, een vooruitstrevende en anders denkende netwerk vereniging is. Op de Hotelschool The Hague, campus Amsterdam, is voor het Skotel een opvallend andere kamer gerealiseerd. In de hotelkamer wordt op een positieve manier de spot gedreven met een groot aantal bestaande hotel conventies. Zo is de ruimte ingericht zonder echt bureau met stoel, maar staat er wel een tribune waarop iedereen zijn eigen (werk)plek kan bepalen. Daarnaast heeft de suite een maxibar, een minibar stelt toch immers weinig voor? Het meest in het oog springende item is echter het bed: dankzij de afmeting van 2 m2 en de manier van opmaken heeft iedere gast de mogelijkheid om zelf zijn/haar slaappositie te bepalen. 

Verder lezen

Interim & Advies Projecten

Voor kortlopende adviesopdrachten & interim projecten is de laatste 6 jaar expertise ingezet bij een brede range aan activiteiten. O.a. deze opdrachtgevers in de hospitality profiteerden van jarenlange kennis en ervaring.

Eden Hotels/Hampshire Hospitality - interim rebranding Marketing Director/Franchise Mgmt
Tropen Hotel Amsterdam - Opzetten & implementeren revenue beleid en optimalisering van soft franchise brand
Hotelschool The Hague - Tijdelijke ondersteuning Placement Office project 
StayOkay - Tijdelijke vervanging Marketing Manager op het hoofdkantoor en brainstormsessie voor new business
Hotel Arena Amsterdam - Revenue management advies en distribution system switch begeleiding
Art Hotel Dulac Amsterdam - Turnaround algemeen management, front office en revenue beleid
Small Luxury Hotel in Amsterdam - Distributie advies en begeleiding bij tender voor PMS systeem en website bouwer, optimaliseren marketing, revenue management en naamsbekendheid