Alles rondom jouw zomerklas Summer in the City

Heads in Beds helpt je om jouw zomerklas Summer in the City zo efficiënt èn zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden voor overnachten en eten in de buurt van de Querido Academie.

Overnachten

Amsterdam heeft een aantal plekken waar van ouds her de literaire wereld onderdak vindt of die een link met schrijven hebben.

Ambassade Hotel - daar slapen alle auteurs!

Hotel Vondel - what's in a name...

INK Hotel - link met de krantenuitgevers

ZOKU Apartments - alle creatieven samen

In de omgeving van de Academie kies je tussen appartementen, dure en goedkope hotels of een gezellige B&B. Op de volgende pagina zie je hele aanbod aan de scherpste dagprijzen.

BOEK HIER
Eten & drinken

Dit zijn een paar van de favoriete adressen in de buurt van de Querido Academie van medewerkers van de Academie en de uitgeverij. Natuurlijk zijn er nog veel meer tips die we graag op verzoek en naar smaak delen.

Café Kale - Weteringschans 267

Café De Oosterling - Utrechtsestraat 140

De Koffiesalon - Utrechtsestraat 130

Uliveto Alimentari - Weteringschans 118

Fa. Pekelhaaring - Van Woustraat 127


De smaak te pakken en meer lezen?

Proefwerk | Het Parool 

De Buik van Amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Voorbereiden

Een goede voorbereiding is het halve werk. Pen, potlood, papier, computer: iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeuren. Wij inspireren je graag zodat je van te voren alles in huis hebt.

Moleskine cahiers

Vulpennen

Laptops en sleeves 

Muziek 

Alle benodigde zomerklas boeken en lesmaterialen vind je op de digitale boekenplank in jouw eigen Querido Academie leeromgeving.