B&B Morgenster

De B&B was een bestaande woning waarbij het belangrijk was om het wijdse gevoel van het water en het eiland Urk terug te laten komen in de nieuwe B&B. Het concept is daarna vertaald naar een praktisch toepasbaar marketingverkoopplan met uitgangspunten voor de huisstijl, ruime aandacht voor de juiste (online) verkoopkanalen en een helder prijs- en reserveringsbeleid. Het plan is zo beschreven dat externe partijen als een fotograaf of grafisch ontwerper dit konden gebruiken als briefing. 

Ga zelf kijken!

B&B Morgenster
Keukengedeelte

Keukengedeelte

Het woonkamer gedeelte heeft veel blauw in de kleurstelling om de link te leggen met het water. De eethoek met uitzicht op het IJsselmeer kreeg een wat opvallendere kleurstelling juist vanwege het directe zicht op water. De bestaande keukenblok is behouden en alleen gerenoveerd.

Daglicht in de kelder

Daglicht in de kelder

In de kelder zijn 2 kamers gemaakt, allebei met een koekoek omdat licht naar binnen te krijgen. Door een fotowand te maken met een heel sterk beeld heeft de kamer een ruim gevoel. De badkamer is luxe door het gebruik van Italiaans marmer.

Door een stapelbed te maken kwam er in de familiekamer plaats om een ruime bank neer te zetten en zo optimaal het uitzicht te benutten. De blauwe kleur versterkt ook hier het B&B concept.