The BreakOut Room

'The BreakOut Room' ruimte is gebaseerd op het concept dat een eigen creatief kantoor prima gecombineerd kan worden met een plek waar derden voor langere of kortere hun eigen tijdelijke onderkomen in een vreemde stad kunnen hebben. Al in 2013 lanceerde East Village Concepts officieel dit idee onder het motto "Work, create, meet, present celebrate being part of daily life". Werken tussen de bewoners met jouw eigen voordeur en maak gebruik van alle support van locale partners en buren - precies op de manier zoals jij wil".  

The BreakOut Room
Bed & Breakfast Showroom

Bed & Breakfast Showroom

De ruimte is zo ontworpen en aangekleed dat iedereen The BreakOut Room kan gebruiken als tijdelijke kantoor, event space, pop-up ruimte, meeting of brainstorm ruimte. Het is een volledig multifucntionele ruimte met alles wat je nodig hebt voor genoemde functies. We zijn er zelf super happy en het weerspiegelt 1 op 1 de manier waarop we denken, werken en zelf (be)leven als professionals.

 

Showcase

Showcase

Daarnaast is het een complete bed & breakfast en hotelkamer showcase voor de design richting waarbij oud, nieuw, duur, goedkoop, design en kunst op een natuurlijke manier een geheel vormen.