Waarom je dit wilt

Kort en bondig levert het werken met Heads in Beds vele voordelen op.

  • De allerlaatste ontwikkelingen over hotelmarketing, interieurdesign en concepten
  • Onafhankelijk organisatie- en operationeel advies en ondersteuning
  • Hulp bij eenduidigheid in interne en externe communicatie en concept uitingen
  • Efficiënte inzet van het marketing en communicatie budget
  • Toegang tot het (inter)nationale netwerk van Heads in Beds
  • Hands-on kennis van zaken en jarenlange zeer brede ervaring

Ik ben Elvira Wilthagen. Afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Maastricht en daarna heb ik een kopstudie Cultuur, Organisatie en Management aan de Vrije Universiteit afgerond. Beiden hebben bijgedragen aan mijn kennis & kunde en hebben de basis gelegd voor een uitgebreid netwerk in en veel liefde voor de hospitality. Er is een schat aan (internationale) werkervaring in allerlei functies die ik heb opgedaan bij onder meer Movenpick Hotels & Resorts, Golden Tulip Hotels, Eden Hotel Group en Historic Hotels of the Benelux. Van General Manager tot Franchise Director Benelux tot Marketing Manager.

Verder lezen

Voordelen als opdrachtgever

Wat heb je als opdrachtgever dan aan Heads in Beds? We helpen, met behulp van een goede marketing, opvallende concepten en een pragmatische aanpak uiteindelijk het commerciële resultaat te verbeteren door omzetverhoging en een optimaal rendement. Of we helpen een tijdelijk (te) hoge werkdruk verminderen. En dat doen we binnen de hotellerie, maar ook in bedrijven of organisaties die gastvrijheid centraal stellen. Voor een korte snelle periode, maar indien nodig ook wat langer.

 

Onlosmakelijk onderdeel van elke succesvolle onderneming zijn de mensen, sterker nog, onze medewerkers zijn cruciaal in het tot leven laten komen van elk concept of businessplan! Die samenwerking tussen collega's én de dienstverlening optimaliseren is een continue proces. Verwachtingen, trends en aanbod wisselen snel. Communicatie kent vele kanalen, maar persoonlijk contact en de persoonlijke aandacht scoort nog steeds het hoogst. De Birkman Methode hebben we ontdekt als een uitstekende aanpak en met hen werken we graag samen aan een project.

*photo credit Kimpton Hotel Da An

 

Verder lezen